Escalope alla fiorentina by Sole d'Italia

Escalope alla fiorentina by Sole d'Italia

Ingrediënten

  • Spinazie
  • Gepocheerd ui
  • Escalope
  • Paneermeel
  • Eieren
  • Boter
  • Peper en zout
  • Think tomato
  • Parmigiano
  • Knoflook
  • Sjalot
  • Mozzarella
  • Mascarpone room

Recept

  • Verwarm de oven op 200 graden
  • Paneer de escalope door het eerst in het eimengsel te steken en erna in het paneermeel
  • Smelt wat boter in de pan en bak de escalope. Kruid met peper en zout
  • Verwarm de think tomato in een kookpot
  • Pocheer het eitje in kokend water met azijn
  • Doe de think tomato in een schaal, met daarop de escalope, spinazie, gepocheerd eitje, mascarpone room, parmezaan en mozzarella.
  • Steek gedurende 10 min in de oven.
  • Kook de pasta ondertussen
  • Meng de pasta in de rest van de tomatensaus en dresseer alles op een bordje
  • Smakelijk !

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.