Gefrituurde schorseneren met think tomato dip

Gefrituurde schorseneren met think tomato dip

Gefrituurde schorseneren met think tomato dip

 Ik gebruik hiervoor altijd schorseneren uit een bokaal, omdat het vaak snel moet gaan. Maar je kan uiteraard ook verse schorseneren gebruiken. 

🕑15 minuten  🍴 4 personen

  • 1 pot think tomato (hier raad ik de think tomato ricotta aan maar dit is geen must). 
  • 1 pot schorseneren
  • 1 ei
  • paneermeel
  • bloem
  1. Laat de schorseneren uitlekken in een vergiet. 
  2. Zet 3 borden klaar met bloem, ei en paneermeel.
  3. Doe de schorseneren achtereenvolgens in de bloem, ei en paneermeel.
  4. Doe de schorseneren in een pan met olie of in de frietpot. 
  5. Laat de think tomato even indikken op een laag vuurtje zodat ze ideaal gebruikt kan worden als dipsaus. 
  6. Haal de schorseneren uit het (friet)vet als ze goudbruin zijn en leg ze even op een bord met keukenpapier. 
  7. Dien op en dippen maar! 
  8. Smakelijk! 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published