gevulde kippenfilets

gevulde kippenfilets

gevulde kippenfilets

🕑40 minuten  🍴 4 personen

  • 4 kipfilets
  • verse basilicum
  • 2 tomaten
  • pijnboompitjes
  • 2 bollen mozzarella
  • spinazie
  • pasta
  • 2 potten think tomato
  1. Verwarm de oven op 190°C
  2. Snij de kipfilets open en besprenkel de binnenzijde met p&z. 
  3. Leg op elke kipfilet 2 sneetjes tomaat
  4. Snij de mozzarella in plakjes en leg op elke kipfilet 2 plakjes mozzarella.
  5. Voeg de pijnboompitjes toe, sluit de kipfilets terug en bind ze goed vast met een stukje keukentouw. 
  6. Leg ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie.
  7. Plaats de ovenschotel in de oven gedurende 20 minuten. 
  8. Voeg think tomato toe en laat nog 10 minuten garen in de oven. 
  9. Kook de pata en stoof de spinazie in olijfolie, p&z.
  10. Voeg de gare pasta toe aan de spinazie. *
  11. Werk de ovenschotel af met basilicum. 
  12. Smakelijk! 

* Je kan hier ook perfect de pasta weglaten!