🕑40 minuten 🍴 4 personen
- 4 kipfilets
- verse basilicum
- 2 tomaten
- pijnboompitjes
- 2 bollen mozzarella
- spinazie
- pasta
- 2 potten think tomato
- Verwarm de oven op 190°C
- Snij de kipfilets open en besprenkel de binnenzijde met peper en zout.
- Leg op elke kipfilet 2 sneetjes tomaat
- Snij de mozzarella in plakjes en leg op elke kipfilet 2 plakjes mozzarella.
- Voeg de pijnboompitjes toe, sluit de kipfilets terug en bind ze goed vast met een stukje keukentouw.
- Leg ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie.
- Plaats de ovenschotel in de oven gedurende 20 minuten.
- Voeg think tomato toe en laat nog 10 minuten garen in de oven.
- Kook de pata en stoof de spinazie in olijfolie, p&z.
- Voeg de gare pasta toe aan de spinazie. *
- Werk de ovenschotel af met basilicum.
- Smakelijk!
* Je kan hier ook perfect de pasta weglaten!