🕑20 minuten 🍴 2 personen
-
1 pot think tomato
-
wit stokbrood of ciabatta
- buffelmozzarella of burrata
- 400 g gemengd gehakt
- olijfolie
- peper en zout
- Zet een potje op de bbq en vul dit met think tomato, laat goed doorkoken, zodat de saus wat indikt.
- Snij het stokbrood midden door, besmeer beide zijden met olijfolie en leg ze met de zachte kant op de grill.
- Breng het gehakt op smaak met peper en zout en rol er serieuze ballen van.
- Plaats de gehaktballen op de grill en druk ze wat aan.
- Neem ondertussen het stokbrood van het vuur en besmeer beide zijden genereus met de ingedikte tomatensaus.
- Plaats de gehaktballen op het stokbrood en leg er dikke plakken van de mozzarella of burrata op.
- Plaats het hele broodje nog even op de bbq zodat de mozzarella of burrata over de gehaktballen heen smelt.
- Smakelijk!