Lynn's moussaka

Lynn's moussaka

Lynn's moussaka

šŸ•‘40Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen

  • 1 aubergine
  • 1 courgetteĀ 
  • 2 aardappelenĀ 
  • verse oregano
  • 500 gr gemengd gehakt
  • mozzarella
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 2 potten think tomatoĀ 
    1. snij de courgette en aubergine in blokjes
    2. doe ze in een ovenschaal en besprenkel rijkelijk met olijfolie, kruid met peper en zout. roer alles om.
    3. plaats de schaal in de voorverwarmde oven op 160Ā°C.
    4. schil de aardappelen en snij ze ook in blokjes.
    5. kook enkele minuten in gezouten water tot ze beetgaar zijn
    6. bak het gehakt gaar in een pan en kruid het met oregano.
    7. voegĀ deĀ think tomato toe aan het gehakt en laatĀ het geheelĀ even sudderen.Ā 
    8. als de aardappelen gaar zijn, voeg ze dan toe aan de courgette en aubergine in de ovenschaal en meng alles goed.
    9. na 15 minuten voeg je het gehakt toe aan de ovenschotel.
    10. meng alles goed en werk af met een laagje mozzarella.
    11. verhoog de temp naar 180Ā°C en laat de schotel nog even in de oven tot de mozzarella gesmolten is en alle smaken zich hebben kunnen mengen (minstens 15 minuten).Ā 

    recept van think tomato klant Lynn Verhaegen - danku LynnšŸ™šŸ¼