🕑20 minuten 🍴 2personen
-
1 pot think tomato
-
200 g witte vis
-
1 pakje feta
-
2 knoflooktenen
- 1 paprika
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 grote ui
- verse oregano
- verse tijm
- peper en zout
- Snij alle groenten, niet te fijn.
-
Laat de gesnipperde look en ui even bruinen in olijfolie,
- voeg er de andere gesneden groenten aan toe.
- Voeg de verse tijm en oregano toe en roer gegeregeld om, hou ook het vuur in de gaten.
- Eénmaal de groenten gaar zijn, voeg je er de think tomato aan toe en laat je alles nog even pruttelen.
- Leg de witte vis in de warme saus en groenten en laat garen.
- Eénmaal de vis gaar, werk af met feta en neem de schotel van het vuur.
- Dit gerechtje kan je serveren met gegrilde krielpapatjes, brood of semoule.
- Smakelijk!