papillot van witte vis

papillot van witte vis

🕑30 minuten  🍴 2 personen

Ingrediënten:

  • 300g verse witte vis
  • 1 rode uit
  • 1 courgette
  • 4 aardappelen
  • 1 pot think tomato original
  • Olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Marineer de witte vis met olijfolie, versgemalen peper en zout. Leg de vis vervolgens op een vel aluminiumfolie.
  3. Snijd de courgette, rode uit en aardappelen in dunne plakjes.
  4. Snijd de courgette, rode ui en aardappelen in dunne plakjes.
  5. Schik de gesneden groenten bovenop de vis.
  6. Vouw het aluminiumfolie dicht en sluit de zijkanten goed af, zodat er een stevige papillot ontstaat.
  7. Voeg een royale hoeveelheid tomatensaus toe aan de papillot en sluit deze volledig af.
  8. Plaats de papillot in de voorverwarmde oven en laat deze gedurende 30 minuten gaar worden.
  9. Haal de papillot voorzichtig uit de oven.
  10. Serveer de papillot van verse witte vis direct en geniet van de heerlijke smaken.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.