🕑30 minuten 🍴 2 personen
- 12 jumbo scampi's
- 250 ml kokosmelk
- 1 pot think tomato
- peterselie voor de afwerking
- pasta of rijst (beiden superlekker!)
- optioneel: vegeta (Trukse kruidenmengeling, zie foto)
- p&z
- bak de scampi's in een pan in een klontje boter
- kruid met de vegeta of enkel met p&z
- wanneer de scampi's gaar zijn, de kokosmerk toevoegen
- het aanbaksel even losroeren en het geheel wat laten sudderen op een laag vuurtje
- na 5 minuten de think tomato eraan toevoegen en het geheel nog even laten inkoken op een middelmatig vuurtje
- werk af met peterselie en serveer met pasta of rijst
Dit is een recept van Carla! Carla is een foodblogger en heeft een superleuk instagram profiel "mijnpuurleven" met lekkere recepten, waaronder dit recept met think tomato. Ik heb het zelf al gemaakt, de combinatie van de kokosmelk en think tomato is echt top.
Bedankt Carla!