Ingrediënten:
• 1 pot think tomato
• 400 g witte vis
• 1 rode ajuin
• 1 teentje look
• Handjevol koriander, peterselie en dille
• 1 tl geraspte gember
• Peper en zout
• Olijfolie
• Paneermeel (optioneel)
• ½ ingelegde citroen, fijngesneden
• 2-3 grote trostomaten
Bereiding:
1. Verwarm de oven op 200°C.
2. Snipper de ajuin en look, bak in olijfolie.
3. Snijd de vis in kleine stukjes.
4. Meng de vis met de gebakken ajuin, look, koriander, dille, peterselie, ingelegde citroen, gember, peper en zout.
5. Voeg een scheutje olijfolie en eventueel paneermeel toe, meng goed.
6. Snijd de hoedjes van de tomaten, hol ze uit met een lepel.
7. Vul de tomaten met het vismengsel, zet de hoedjes erop.
8. Bak 20 min in de oven op 200°C.
9. Werk af met citroenolijfolie en serveer met pasta, rijst of puree.
Smakelijk!