Tomates farcies by Alix - Table & Jardin d'Amis

Tomates farcies by Alix - Table & Jardin d'Amis

Ingrediënten:
•⁠  ⁠1 pot think tomato
•⁠  ⁠400 g witte vis
•⁠  ⁠1 rode ajuin
•⁠  ⁠1 teentje look
•⁠  ⁠Handjevol koriander, peterselie en     dille
•⁠  ⁠1 tl geraspte gember
•⁠  ⁠Peper en zout
•⁠  ⁠Olijfolie
•⁠  ⁠Paneermeel (optioneel)
•⁠  ⁠½ ingelegde citroen, fijngesneden
•⁠  ⁠2-3 grote trostomaten

Bereiding:
1.⁠ ⁠Verwarm de oven op 200°C.
2.⁠ ⁠Snipper de ajuin en look, bak in olijfolie.
3.⁠ ⁠Snijd de vis in kleine stukjes.
4.⁠ ⁠Meng de vis met de gebakken ajuin, look, koriander, dille, peterselie, ingelegde citroen, gember, peper en zout.
5.⁠ ⁠Voeg een scheutje olijfolie en eventueel paneermeel toe, meng goed.
6.⁠ ⁠Snijd de hoedjes van de tomaten, hol ze uit met een lepel.
7.⁠ ⁠Vul de tomaten met het vismengsel, zet de hoedjes erop.
8.⁠ ⁠Bak 20 min in de oven op 200°C.
9.⁠ ⁠Werk af met citroenolijfolie en serveer met pasta, rijst of puree.
Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.