zoete aardappel met rode linzen

zoete aardappel met rode linzen

🕑50 minuten  🍴 2 personen

  • 1 pot think tomato
  • 15 gram gember
  • 1 zoete aardappel
  • 150 gr rode linzen
  • 1 koffielepel rode currypasta
  • 1 el pindakaas
  • enkele muntblaadjes
  • peper en zout
    1. spoel de zoete aardappel 
    2. leg in een ovenschaal en laat gedurende 45 minuten garen in de oven.
    3. spoel ondertussen de rode linzen en laat ze uitlekken.
    4. schil en rasp de gember.
    5. stoof de gember in olie. 
    6. voeg de linzen, think tomato, pindakaas en currypasta toe en laat rustig pruttelen tot de linzen gaar zijn.
    7. kruid met peper en zout.
    8. snijd de zoete aardappelen middendoor en verdeel de linzen over de aardappelen.
    9. werk af met een paar muntblaadjes.

    Laat een reactie achter

    Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.