easy worstenbroodjes

easy worstenbroodjes

Dit is een apero-hapje dat ik vaak door de kindjes laat klaarmaken. Zij zijn ook diegene die het opeten :-).

đź•‘15 minuten  đźŤ´ 4 personen

  • 1 blikje kleine zwanwortjes 
  • gruyère
  • bladerdeeg 
  • 1 pot think tomato
  • 1 eigeel 
  1. Verwarm de oven op 190°C
  2. Snij het bladerdeeg in 2 (zoals op de foto) en verdeel in 5 vakjes. 
  3. Leg de zwanworstjes onderaan met daarop de gruyère en wat think tomato.
  4. Rol op. 
  5. Voeg wat lauw waten toe aan het eigeel en roer. 
  6. Dompel de worstje in het eigeel mengsel. 
  7. Leg gedurende 10 minuten in de oven. 
  8. Serveer met de resterende think tomato als dipsaus (ik verwarm de saus een beetje).
  9. Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.