Gnocchi met think tomato

Gnocchi met think tomato

Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-).

đź•‘30 minuten  đźŤ´ 4 personen

• 250 g champignons
• 1 fijngesnipperde sjalot
• 1 fijngesnipperd teentje knoflook
• 1 el olijfolie
• 500 g gnocchi
• 400 ml think tomato-saus
• 100 g geraspte kaas Mix Pasta van Vache Bleue
• 200 g spinaziescheuten
• Zout en peper van de molen

  1. Fruit in een grote pan de sjalot en de look in de olie.
  2. Voeg de champignons toe en laat nog even bakken.
  3. Kruid met zout en peper.
  4. Wanneer de champignons klaar zijn, giet je er de think tomato-saus over.
  5. Kook de gnocchi in gezouten kokend water. Ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven.
  6. Giet af en voeg toe aan de tomatensaus.
  7. Doe er de spinazie bij, en de helft van de geraspte kaas Mix Pasta van Vache Bleue. Meng goed.
  8. Bestrooi met de overige kaas. Dien onmiddellijk op.


Tip
Je kan deze schotel makkelijk op voorhand klaarmaken. Warm ze dan 15 minuten op in een oven van 180 °C.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.