shakshuka

shakshuka

🕑20 minuten  🍴 2 personen

  • 3 à 4 eieren
  • 1 blik (gekookte) kikkererwten
  • afwerking: optioneel 1/2 blok feta en/of peterselie
  • 1 pot think tomato (of wat meer, naargelang hoeveel saus je wenst)
    1. zet een pan met think tomato op een matig vuur
    2. voeg de gespoelde kikkererwten toe aan het geheel en laat het geheel pruttelen
    3. voeg de eieren eraan toe
    4. wacht tot het eiwit gaar is en haal dan de pan van het vuur
    5. werk af met de feta en/of peterselie
    6. ideaal om te serveren met wat brood 
    7. smakelijk!
    Terug naar blog

    1 reactie

    Heerlijk gerecht!
    Al 2x gemaakt, ondanks we geen kikkererwten fan zijn ruilen we het in voor bv. Champignons :)

    Kimberly

    Reactie plaatsen

    Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.