PASS THE POT MET TIMON VAN CARCASSE
Ingrediënten:
- Think tomato
- Oedslach 8 weken gerijpt van Dierendonck
- Peper en zout
- Ossenvet eventueel
- Takjes tijm en rozemarijn
- Boter
- 3 eieren
- Look
- Paprikapoeder
- Ansjovis
- Maisolie
- Veldsla
- Olijfolie
- Cashewnoten
- Parmezaan
Recept:
- Kruid de oedslach aan beide kanten met peper en zout
- Bak de oedslach in het ossenvet samen met wat boter, tijm en rozemarijn tot bleu chaud
- Maak de spicy garlic mayonaise door 3 eieren, paprikapoeder, ansjovis en de knoflook te mixen en voeg geleidelijk aan de maisolie toe tot het een mayonaise wordt
- Dresseer de veldsla met olijfolie, peper en zout.
- Doe op een bordje een laagje think tomato, daarna het vlees met daarop de mayonnaise, veldsla en cashewnoten
Smakelijk!