Tagliata by Carcasse Dierendonck

Tagliata by Carcasse Dierendonck

PASS THE POT MET TIMON VAN CARCASSE

 

Ingrediënten:

 

  • Think tomato
  • Oedslach 8 weken gerijpt van Dierendonck
  • Peper en zout
  • Ossenvet eventueel
  • Takjes tijm en rozemarijn
  • Boter
  • 3 eieren
  • Look
  • Paprikapoeder
  • Ansjovis
  • Maisolie
  • Veldsla
  • Olijfolie
  • Cashewnoten
  • Parmezaan

 

Recept:

  • Kruid de oedslach aan beide kanten met peper en zout
  • Bak de oedslach in het ossenvet samen met wat boter, tijm en rozemarijn tot bleu chaud
  • Maak de spicy garlic mayonaise door 3 eieren, paprikapoeder, ansjovis en de knoflook te mixen en voeg geleidelijk aan de maisolie toe tot het een mayonaise wordt
  • Dresseer de veldsla met olijfolie, peper en zout.
  • Doe op een bordje een laagje think tomato, daarna het vlees met daarop de mayonnaise, veldsla en cashewnoten

 

Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.