veggie lasagne

veggie lasagne

veggie lasagne

ūüēĎ40¬†minuten¬†¬†ūüćī¬†2 personen

  • 1 aubergine¬†
  • 1 aubergine
  • 1 wortel
  • 1 paprika
  • proven√ßaalse kruiden
  • 8¬†lasagnevellen
  • gruy√®re kaas
  • 1 pot think tomato
  • bechamelsaus (maak je zelf met boter, bloem en melk)
    1. verwarm de oven op 180¬įC
    2. snij de courgette, de aubergine, de (geschilde) wortel, en de paprika in stukjes. leg in een ovenschotel. 
    3. besprenkel met olijfolie, kruid met peper, zout en provençaalse kruiden.
    4. de groentjes gedurende 20 minuten in de oven laten garen - raar af en toe om.
    5. maak ondertussen de bechamelsaus.
    6. eens de groentjes en de bechamelsaus klaar zijn, maak dan laagjes.
    7. laagje bechamelsaus - laagje lasagnevellen, laagje bechamelsaus, groentjes, 1/2 think tomato, lasagnevellen, bechamelsaus, groentjes, andere helft think tomato en afwerken met de gruyère kaas.  
    8. de schotel 10 minuten in de oven zetten, de laatste 2 minuutjes op gril. 
    9. smakelijk!