š25Ā min werkĀ Ā š“Ā 4Ā personen
- 1/2 komkommer
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 1/2 venkel
- 1 rode ui
- 5 aardbeien
- 1 chilipeper (voor de liefhebbers)
- 2 el olijfolie
- een handvol basilicumblaadjes
- peper en zout
- think tomato 1 pot
- was en snij de paprika in gelijke stukken. verwijder de zaadlijsten.Ā
- was en snij de komkommer, venkel en aardbeien in gelijke stukken.Ā
- verwijder het kroontje van de aardbeiden.Ā
- pel en plet de knoflook.Ā
- pel en snij de rode ui in gelijke stukken.Ā
- snij de chilipeper middendoor en verwijder de zaadjes.
- snij de chilipeper in gelijke stukken.Ā
- doe alle groenten en aardbeien samen met basilicum, olijfolie en think tomato in een blender en mix glad.Ā
- voeg er een scheutje water aan toe als de soep te dik is.Ā
- breng op smaak met peper en zout.Ā
- werk eventueel af met kerstomaatjes en/of kleine blokjes komkommer.Ā
- serveer ijskoud.