Venkelworst met orzo

Venkelworst met orzo

🕑30 minuten  🍴 4 personen

  • olijfolie
  • 200 g orzo
  • 2 potten think tomato naar keuze 
  • 300 g groentebouillon
  • 4 venkelworsten
  • boter
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  1. Doe een scheut olijfolie in een kookpot.
  2. Voeg de orzo toe en laat 5 minuten garen op een zacht vuur.
  3. Voeg de think tomato toe en laat 5 minuten sudderen.
  4. Voeg er beetje bij beetje de groentebouillon aan toe, wacht
    telkens tot het vocht opgenomen is door de orzo.
  5. Bak ondertussen de worsten in een pan in wat boter.
  6. Serveer de orzo op een bord met de worst.
  7. Werk af met wat Parmezaanse kaas.
  8. Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.