ovenschotel met ricotta en tonijn

ovenschotel met ricotta en tonijn

🕑50 min werk  🍴 4 personen

  • 12 lasagnevellen
  • 2 blikjes tonijn in eigen nat
  • 250 gr ricotta
  • 3 el kappertjes
  • 2 potten think tomato
  • peper en zout
  • 1 bos platte peterselie
  • 150 g gruyèrekaas 
  1. verwarm de oven voor op 185°C
  2. laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
  3. hak de peterselie grof.
  4. meng de ricotta met tonijn, kappertjes, peterselie.
  5. breng op smaak met peper en zout.
  6. verdeel 3 el think tomato op een ovenschaal.
  7. leg 4 lasagnevellen. bestrijk de lasagnevellen met een laag ricotta tonijnmengsel. overgiet met 3 el think tomato. leg terug 4 lasagnevellen en bouw verder.
  8. werk de laatste laag af met het ricotta tonijnmengsel.
  9. verdeel de gruyèrekaas over de lasagne en bak in de oven voor 40 min.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.