🕑30 minuten 🍴 2 personen
- 2 mooie stukken kabeljauwhaasje
- 1 bol mozarella
- 9 trostomaatjes
- 1 pot think tomato
- verse basilicum
- p&z
- olijfolie
- 1 venkel
- de pot think tomato leeggieten in de ovenschotel
- kook de venkel licht gaar en schik de schijfjes in de ovenschotel op de saus.
- leg daarop de kabeljauwhaasjes
- schik de trostomaatjes er langs en werk af met sneetjes mozarella
- zet de ovenschotel 15 minuutjes op grillstand (180°C)
- werk af met verse basilicumblaadjes
- serveer met krielaardappeltjes
Elise is een foodie, restaurant en wine lover. Ze heeft haar instagram-pagina "elise kookt" waarop ze bijna dagelijks een recept post! Dit kabeljauw-gerechtje had ze ook gemaakt met think tomato. Ik heb het recept zelf gemaakt en het is heerlijk! Een smaakbom en weinig werk! Dank je Elise!
`