kabeljauwhaasje volgens "Elise kookt"!

kabeljauwhaasje volgens "Elise kookt"!

kabeljauwhaasje volgens "Elise kookt"!

🕑30 minuten  🍴 2 personen

  • 2 mooie stukken kabeljauwhaasje
  • 1 bol mozarella
  • 9 trostomaatjes
  • 1 pot think tomato
  • verse basilicum
  • p&z
  • olijfolie
  • 1 venkel
  1. de pot think tomato leeggieten in de ovenschotel
  2. kook de venkel licht gaar en schik de schijfjes in de ovenschotel op de saus.
  3. leg daarop de kabeljauwhaasjes
  4. schik de trostomaatjes er langs en werk af met sneetjes mozarella
  5. zet de ovenschotel 15 minuutjes op grillstand (180°C)
  6. werk af met verse basilicumblaadjes
  7. serveer met krielaardappeltjes

Elise is een foodie, restaurant en wine lover. Ze heeft haar instagram-pagina "elise kookt" waarop ze bijna dagelijks een recept post! Dit kabeljauw-gerechtje had ze ook gemaakt met think tomato. Ik heb het recept zelf gemaakt en het is heerlijk! Een smaakbom en weinig werk! Dank je Elise! 

 

`