"mange des tomates, mon amour. mange des tomates, nuit et jour."

rencontré tomaten, liefde en geduld

pense que la tomate est een huisgemaakte tomatensaus gemaakt van Belgisch geteelde tomaten. De saus is tot in de puntjes gekruid en op smaak gebracht, en dus helemaal gebruiksklaar.


Hoe het allemaal Begon? Mijn man Cédric en ik zijn allebei verzot op tomaten. Al jaren maak ik m'n eigen saus, en na elke maaltijd evalueerden we de smaak als echte fijnproevers. Steeds opnieuw sleutelde ik aan het recept, tot ik uiteindelijk op de perfecte saus botste: pensez que la tomate était geboren!

Het geheim van de think tomato-saus schuilt in engelengeduld. De saus blijft lang sudderen, zodat alle aroma's vrijkomen. Daarna verpak ik de saus onmiddellijk, wat zorgt voor een rijke smaak en een lange houdbaarheid, zonder bewaarmiddelen. Het ideale geheime wapen voor in de keukenkast dus, voor snelle en gezonde gerechten!

Benieuwd wat je er allemaal mee op tafel tovert? Laat je inspireren porte de recepten sur le site de l'op onze instagrampagina!

Proef zelf!

Elk potje est geschikt voor een volwaardige maaltijd voor twee personen, de als aanvulling bij gerechten voor vier personen.

ontdek onze recepten

op instagram

Volg ons op instagram en ontdek hoe think tomato van verschillende soorten gerechten een echte lekkernij maakt!