cannelloni met broccoli

cannelloni met broccoli

cannelloni met broccoli

ūüēĎ30 minutenūüćī¬†3¬†personen

  • 16 gedroogde cannelloni's (de laatste tijd koop ik verse lasagnevellen omdat ik het niet altijd gemakkelijk vind om de cannelloni's te vullen ūüėā)
  • peper en zout
  • 1 brocoli
  • 250gr ricotta
  • gruy√®re
  • optioneel: 300 gr gehakt
  • 2 potten think tomato¬†
  1. verwarm de oven voor op 190¬įC
  2. kook de brocoli tot ze gaar is (mag zelf overgaar zijn)
  3. giet de brocoli af en laten eten afkoelen
  4. voeg de ricotta toe aan de brocoli, kruid met p&z en stamp het geheel fijn (ik gebruik hier een pureestamper voor) 
  5. optioneel: voeg het gehakt er nu aan toe (hoeft niet eerst te garen, want het geheel gaat toch nog even de oven in)
  6. vul de cannelloni's (succes ;-)) of leg wat van het brocolimengsel op een vers lasagne-vel en rol op. 
  7. leg de gevulde rollen in een ovenschoten en overgiet het met de think tomato 
  8. zet de schotel gedurende 20 minuten in de oven 
  9. voeg er nu de gruyère aan toe en zet de schotel nog 5à10 minuten in de oven
  10. smakelijk! 

De kindjes zijn verzot op dit gerecht en het is zo gemakkelijk! 

0 commentaires

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être affichés