Escalope alla fiorentina by Sole d'Italia

Escalope alla fiorentina by Sole d'Italia

Ingrediënten

  • Spinazie
  • Gepocheerd ui
  • Escalope
  • Paneermeel
  • Eieren
  • Boter
  • Peper en zout
  • Think tomato
  • Parmigiano
  • Knoflook
  • Sjalot
  • Mozzarella
  • Mascarpone room

Recept

  • Verwarm de oven op 200 graden
  • Paneer de escalope door het eerst in het eimengsel te steken en erna in het paneermeel
  • Smelt wat boter in de pan en bak de escalope. Kruid met peper en zout
  • Verwarm de think tomato in een kookpot
  • Pocheer het eitje in kokend water met azijn
  • Doe de think tomato in een schaal, met daarop de escalope, spinazie, gepocheerd eitje, mascarpone room, parmezaan en mozzarella.
  • Steek gedurende 10 min in de oven.
  • Kook de pasta ondertussen
  • Meng de pasta in de rest van de tomatensaus en dresseer alles op een bordje
  • Smakelijk !

 

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.