Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-).
🕑30 minuten  🍴 4 personen
• 250 g champignons
• 1 fijngesnipperde sjalot
• 1 fijngesnipperd teentje knoflook
• 1 el olijfolie
• 500 g gnocchi
• 400 ml think tomato-saus
• 100 g geraspte kaas Mix Pasta van Vache Bleue
• 200 g spinaziescheuten
• Zout en peper van de molen
- Fruit in een grote pan de sjalot en de look in de olie.
- Voeg de champignons toe en laat nog even bakken.
- Kruid met zout en peper.
- Wanneer de champignons klaar zijn, giet je er de think tomato-saus over.
- Kook de gnocchi in gezouten kokend water. Ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven.
- Giet af en voeg toe aan de tomatensaus.
- Doe er de spinazie bij, en de helft van de geraspte kaas Mix Pasta van Vache Bleue. Meng goed.
- Bestrooi met de overige kaas. Dien onmiddellijk op.
Tip
Je kan deze schotel makkelijk op voorhand klaarmaken. Warm ze dan 15 minuten op in een oven van 180 °C.