op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

 🕑20 minuten  🍴 2personen

  • 1 pot think tomato

  • 200 g witte vis

  • 1 pakje feta

  • 2 knoflooktenen

  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 grote ui
  • verse oregano
  • verse tijm
  • peper en zout
  1. Snij alle groenten, niet te fijn.
  2. Laat de gesnipperde look en ui even bruinen in olijfolie, 

  3. voeg er de andere gesneden groenten aan toe.
  4. Voeg de verse tijm en oregano toe en roer gegeregeld om, hou ook het vuur in de gaten.
  5. Eénmaal de groenten gaar zijn, voeg je er de think tomato aan toe en laat je alles nog even pruttelen.
  6. Leg de witte vis in de warme saus en groenten en laat garen.
  7. Eénmaal de vis gaar, werk af met feta en neem de schotel van het vuur.
  8. Dit gerechtje kan je serveren met gegrilde krielpapatjes, brood of semoule. 
  9. Smakelijk!

    0 commentaires

    Laissez un commentaire

    Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être affichés