Gevulde paprika's met zwoele saus

Gevulde paprika's met zwoele saus

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 rode paprika's
  • 400 g gehakt (naar keuze, rund, varken of gemengd)
  • 200 g feta
  • 1 pak lasagnebladeren
  • 1 pot think tomato met crushed bell pepper
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze: 

  1. Verwarm de oven op 180°C. Snijd de bovenkant van de paprika’s af (bewaar de "hoedjes") en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de binnenkant met olijfolie.
  2. Kruid het gehakt naar smaak.
  3. Vul de paprika's in lagen: gehakt, verkruimelde feta, stukjes lasagneblad, en saus. Herhaal tot de paprika vol is en sluit af met saus.
  4. Zet de "hoedjes" terug, plaats de paprika's in een ovenschaal, giet de resterende saus erbij, en bedek met aluminiumfolie.
  5. Bak 25 minuten in de oven. Controleer of de paprika’s zacht zijn en serveer warm.

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.