"moussaka" à la Julie

"moussaka" à la Julie

"moussaka" à la Julie

ūüēĎ60¬†minuten¬†¬†ūüćī¬†4¬†personen

  • 4¬†aardappelen
  • 2 tomaten
  • 2 courgettes
  • 2 aubergines
  • bechamelsaus
  • verse rozemarijn
  • 500g lamsgehakt
  • gruy√®rekaas
  • 2 potten think tomato
  1. Verwarm de oven op 190¬įC
  2. Snijd de aardappelen, courgettes, aubergines en tomaten in dunne plakjes.
  3. Besprenkel de courgettes en aubergine met p&z en olijfolie.  Zet 10 minuten in de oven. 
  4. Bak het lamsgehakt in een pan en plaats het in een ovenschotel. 
  5. Let er de aardappelplakjes op samen met de tomatenschijfjes. Overgiet met think tomato en kruid met verse rozemarijn. 
  6. Haal de courgette en aubergine uit de oven en leg deze op de tomatenschijfjes. 
  7. Overgiet met bechamelsaus en werk af met gruyèrekaas. 
  8. Zet het geheel 40 minuten in de oven. 
  9. Smakelijk!