🕑60 minuten 🍴 4 personen
- 4 aardappelen
- 2 tomaten
- 2 courgettes
- 2 aubergines
- bechamelsaus
- verse rozemarijn
- 500g lamsgehakt
- gruyèrekaas
- 2 potten think tomato
- Verwarm de oven op 190°C
- Snijd de aardappelen, courgettes, aubergines en tomaten in dunne plakjes.
- Besprenkel de courgettes en aubergine met p&z en olijfolie. Zet 10 minuten in de oven.
- Bak het lamsgehakt in een pan en plaats het in een ovenschotel.
- Let er de aardappelplakjes op samen met de tomatenschijfjes. Overgiet met think tomato en kruid met verse rozemarijn.
- Haal de courgette en aubergine uit de oven en leg deze op de tomatenschijfjes.
- Overgiet met bechamelsaus en werk af met gruyèrekaas.
- Zet het geheel 40 minuten in de oven.
- Smakelijk!