Pan con tomate met ansjovis, oregano, chili en citroenzeste

Pan con tomate met ansjovis, oregano, chili en citroenzeste

Pan con tomate met ansjovis, oregano, chili en citroenzeste

Dit is een receptje van Louise De Brabandere voor think tomato 

 🕑10 minuten  🍴 4 personen

  • 8 sneetjes zuurdesembrood of stokbrood 
  • Extra vierge olijfolie 
  • 1 pot Think Tomato 
  • Peper en zout 
  • Snuf chiliflakes 
  • Snuf gedroogde oregano 
  • 8 gezouten ansjovisjes
  • Citroenzeste 

 

  1. Bak de sneden zuurdesembrood in een flinke geut olijfolie goudbruin.
  2. Haal uit de pan en besmeer met een laag Think Tomato.
  3. Besprenkel met peper, zout, chiliflakes (let op, niet te veel!) en gedroogde oregano.
  4. Leg op elk sneetje brood een ansjovisfilet en werk af met versgeraspte citroenzeste.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published