Ā š30Ā minutenĀ Ā š“Ā 4Ā personen
- 1 potĀ think tomato
- 1Ā rol bladerdeeg
- 1 bol buffelmozzarella
- een bundel groene aspergesĀ
- citroenceste
- za'atar (optioneel)
- verse munt
- eigeel
- Rol het bladerdeeg uit.
- Spreid think tomato gelijkmatig uit over het deeg, maar laat de randen vrij.Ā
- Beleg de think tomato met de plakjes mozzarella.
- Verwijder de harde einden van de asperges en leg ze op de mozzarella.
- Besprenkel het geheel met wat olijfolie en rasp er de citroenzeste over.
- Rol de randen van het deeg over, bestrijk die eventueel met eigeel voor een mooi korstje en strooi er wat za'atar over.Ā
- Plaats in de oven (180°C) tot de mozzarella bubbelt en de randen een goudbruine kleur krijgen.Ā
- Serveer met verse munt.Ā
- Smakelijk!Ā