Parmezaanpuree met truffel, wilde champignons

Parmezaanpuree met truffel, wilde champignons

🕑60 minuten  🍴 4 personen

  • 600 g bloemige aardappelen
  • 250 g Parmezaanse kaas
  • 2 el melkerijboter
  • peper, zout
  • truffel naar keuze (vers in dunne schijfjes, truffelolie of truffelpasta)
  • 100 g rucola
  • 750 g wilde bosschampignons
  • 2 el melkerijboter
  • 3 takjes tijm
  • 1 el maisolie
  • peper, zout
  • 8 el think tomato
  1. Kook de aardappelen gaar en giet af.
  2. Laat even drogen op een zacht vuurtje.
  3. Meng er de boter en Parmezaanse kaas onder.
  4. Houd nog een beetje Parmezaanse kaas aan de kant voor de afwerking.
  5. Kruid met peper en zout. Meng er de rucola onder en truffel naar keuze.
  6. Maak de champignons proper met een borsteltje.
  7. Verhit de boter en olie in een braadpan en bak de champignons goudbruin samen met de tijm.
  8. Kruid met peper en zout.
  9. Verwarm de think tomato.
  10. Serveer de puree en champignons over de borden en werk af met de think tomato.
  11. Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.