🕑60 minuten 🍴 4 personen
- 600 g bloemige aardappelen
- 250 g Parmezaanse kaas
- 2 el melkerijboter
- peper, zout
- truffel naar keuze (vers in dunne schijfjes, truffelolie of truffelpasta)
- 100 g rucola
- 750 g wilde bosschampignons
- 2 el melkerijboter
- 3 takjes tijm
- 1 el maisolie
- peper, zout
- 8 el think tomato
- Kook de aardappelen gaar en giet af.
- Laat even drogen op een zacht vuurtje.
- Meng er de boter en Parmezaanse kaas onder.
- Houd nog een beetje Parmezaanse kaas aan de kant voor de afwerking.
- Kruid met peper en zout. Meng er de rucola onder en truffel naar keuze.
- Maak de champignons proper met een borsteltje.
- Verhit de boter en olie in een braadpan en bak de champignons goudbruin samen met de tijm.
- Kruid met peper en zout.
- Verwarm de think tomato.
- Serveer de puree en champignons over de borden en werk af met de think tomato.
- Smakelijk!