PASS THE POT MET ELI VAN 'T WERFTJE
Ingrediënten:
- think tomato spicy
- Ajuin
- Knoflook
- Laurier
- Tijm
- Oregano
- Geconcasseerde tomaatjes
- Linguine pasta
- Olijfolie
- Harissa
- Kerstomaatjes
- Witte wijn
- Bouchot mosseltjes
- Kokkeltjes
- Platte peterselie
- Citroen
Recept:
- Snij de ui en knoflook fijn
- Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes
- Verwarm wat olijfolie in de pan en laat de uitjes en knoflook uitzweten op een laag vuurtje
- Voeg wat laurier, tijm en oregano toe
- Verhoog het vuur en voeg de kerstomaatjes toe
- Kook de linguine
- Doe 2 eetlepels harissa erbij en een beetje pastawater
- Voeg de think tomato spicy toe en blus met de witte wijn
- Voeg de mosseltjes toe en doe er een dekseltje op
- Wanneer de mosseltjes al een beetje open komen mag je de kokkels erbij doen. Dek opnieuw af
- Dresseer het bordje met pasta, de mosseltjes en kokertjes, platte peterselie en rasp de citroen.
Smakelijk!