Pasta met mosseltjes en kokkeltjes by 't Werftje

Pasta met mosseltjes en kokkeltjes by 't Werftje

PASS THE POT MET ELI VAN 'T WERFTJE
Ingrediënten:
  • think tomato spicy
  • Ajuin
  • Knoflook
  • Laurier
  • Tijm
  • Oregano
  • Geconcasseerde tomaatjes
  • Linguine pasta
  • Olijfolie
  • Harissa
  • Kerstomaatjes
  • Witte wijn
  • Bouchot mosseltjes
  • Kokkeltjes
  • Platte peterselie
  • Citroen

Recept: 

  1. Snij de ui en knoflook fijn
  2. Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes
  3. Verwarm wat olijfolie in de pan en laat de uitjes en knoflook uitzweten op een laag vuurtje
  4. Voeg wat laurier, tijm en oregano toe
  5. Verhoog het vuur en voeg de kerstomaatjes toe
  6. Kook de linguine
  7. Doe 2 eetlepels harissa erbij en een beetje pastawater
  8. Voeg de think tomato spicy toe en blus met de witte wijn
  9. Voeg de mosseltjes toe en doe er een dekseltje op
  10. Wanneer de mosseltjes al een beetje open komen mag je de kokkels erbij doen. Dek opnieuw af
  11. Dresseer het bordje met pasta, de mosseltjes en kokertjes, platte peterselie en rasp de citroen.


Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.