gevulde aubergines met gehakt

gevulde aubergines met gehakt

🕑40 minuten  🍴 2 personen

  • 1 aubergine
  • 1 zakje rijst
  • 1/2 pakje feta in blokjes
  • 450 gr gehakt
  • enkele takjes dragon
    1. halveer de aubergines in de lengte.
    2. schep met een lepel het vruchtvlees uit, laat een 1/2 cm zitten. 
    3. besprenkel de auberginehelften met olijfolie, peper en zout.
    4. stoof het gehakt gaar in een braadpan
    5. kook de rijst gaar in gezouten water
    6. meng de rijst met het gehakt samen met de blokjes feta
    7. vul de aubergines met de mengeling.
    8. laat de aubergines 30 minuten garen in een voorverwarmde oven van 200°C
    9. voeg er de pot think tomato aan toe en laat verder sudderen gedurende 10 minuten.
    10. werk af met takjes dragon.
    Terug naar blog

    Reactie plaatsen

    Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.