🕑 20 minuten 🍴 2 personen
-
verse pulpo (tentakels) voor 2 personen
-
2 teentjes Look
-
1 sjalotte
-
handvol verse koriander
-
kleine spaanse peper
- 1/2 think tomatop
-
peper en zout
-
scheutje witte wijn
-
olijfolie
-
De verse pulpo wassen, harde stukken verwijderen en fijn snijden en afdeppen.
-
Verhit olijfolie in een pan en voeg er de look, fijn gesnipperde spaanse peper en ui toe en laat even bruin worden!
-
Blus met een glas witte wijn en voeg een 1/2 blokje groenten bouillon toe.
-
Zet ondertussen water op voor de spaghetti en kook beetgaar!
-
Verhit een grilpan, en gril de fijn gesneden pulpo kort aan! Voeg eventueel het braadvocht van het grillen toe aan de look en ui in de andere pan!
-
Meng alles samen en voeg 1/2 pot think tomato en olijfolie toe, kruid stevig af met vers gemalen peper, en werk af met wat limoensap en verse koriander!