spaghetti pulpo

spaghetti pulpo

spaghetti pulpo

🕑 20 minuten  🍴 2 personen

  • verse pulpo (tentakels) voor 2 personen
  • 2 teentjes Look
  • 1 sjalotte
  • handvol verse koriander
  • kleine spaanse peper
  • 1/2 think tomatop
  • peper en zout
  • scheutje witte wijn
  • olijfolie
  1. De verse pulpo wassen, harde stukken verwijderen en fijn snijden en afdeppen.
  2. Verhit olijfolie in een pan en voeg er de look, fijn gesnipperde spaanse peper en ui toe en laat even bruin worden!
  3. Blus met een glas witte wijn en voeg een 1/2 blokje groenten bouillon toe.
  4. Zet ondertussen water op voor de spaghetti en kook beetgaar!
  5. Verhit een grilpan, en gril de fijn gesneden pulpo kort aan! Voeg eventueel het braadvocht van het grillen toe aan de look en ui in de andere pan!
  6. Meng alles samen en voeg 1/2 pot think tomato en olijfolie toe, kruid stevig af met vers gemalen peper, en werk af met wat limoensap en verse koriander!  

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published