recettes

Gevulde kipfilet met gemalen Grana Padano en pa...
🕑35 minuten 🍴 4 personen 1 pot think tomato x basilicum (for Cru, momenteel enkel daar te koop) 100 gr gemalen Grana Padano 4 kipfilets 4 sneedjes parmaham 500 gr Linquine...
Gevulde kipfilet met gemalen Grana Padano en pa...
🕑35 minuten 🍴 4 personen 1 pot think tomato x basilicum (for Cru, momenteel enkel daar te koop) 100 gr gemalen Grana Padano 4 kipfilets 4 sneedjes parmaham 500 gr Linquine...

Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas
🕑20 minuten 🍴 2 personen 1 rol bladerdeeg 1 pot think tomato je t’ijm handvol zongedroogde tomaten 250 gram verse geitenkaas verse tijm (een koffielepel) eigeel verwarm de oven op 190°C...
Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas
🕑20 minuten 🍴 2 personen 1 rol bladerdeeg 1 pot think tomato je t’ijm handvol zongedroogde tomaten 250 gram verse geitenkaas verse tijm (een koffielepel) eigeel verwarm de oven op 190°C...

Gnocchi met think tomato
Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-). 🕑30 minuten 🍴 4 personen • 250 g champignons• 1 fijngesnipperde sjalot• 1 fijngesnipperd teentje knoflook• 1 el olijfolie• 500 g gnocchi• 400...
Gnocchi met think tomato
Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-). 🕑30 minuten 🍴 4 personen • 250 g champignons• 1 fijngesnipperde sjalot• 1 fijngesnipperd teentje knoflook• 1 el olijfolie• 500 g gnocchi• 400...

Saumon crème tomatée et Gran formaggio
🕑30 minutes 🍴 4 personnes 4 pavés de saumon frais 1 filet d’huile d’olive 50 g de chorizo coupé en petits dés 1 échalote émincée 1 gousse d’ail émincée 20 cl...
Saumon crème tomatée et Gran formaggio
🕑30 minutes 🍴 4 personnes 4 pavés de saumon frais 1 filet d’huile d’olive 50 g de chorizo coupé en petits dés 1 échalote émincée 1 gousse d’ail émincée 20 cl...

Tranches d’aubergine à l’italienne
🕑30 minutes 🍴 4 personnes 2 aubergines 20 cl d’huile d’olive 150 g de Gran Formaggio Dilea 200 g de sauce think tomato Quelques feuilles de basilic Sel et poivre Lavez...
Tranches d’aubergine à l’italienne
🕑30 minutes 🍴 4 personnes 2 aubergines 20 cl d’huile d’olive 150 g de Gran Formaggio Dilea 200 g de sauce think tomato Quelques feuilles de basilic Sel et poivre Lavez...

Purée de parmesan truffe, champignons sauvages
🕑60 minutes 🍴 4 personnes 8 cas think tomato 600 g pommes de terre 250 g parmesan 4 cas beurre laitier truffe de votre choix 100 g roquette 750 g champignons...
Purée de parmesan truffe, champignons sauvages
🕑60 minutes 🍴 4 personnes 8 cas think tomato 600 g pommes de terre 250 g parmesan 4 cas beurre laitier truffe de votre choix 100 g roquette 750 g champignons...