🕑20 min werk 🍴 4 personen
- 4 dunne lendenbiefstukken à 150 g per stuk
- 1 pot tink tomato naar keuze (ik verkies de je t'ijm)
- 4 ansjovisfilets op olie, uitgelekt
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel oregano (gedroogd)
- olijfolie, p&z
- handje fijngehakte verse peterselie
- optioneel: zonnegedroogde tomaat
- Bak de biefstukken in olijfolie, ongeveer 2 minuten per kant.
- Haal de biefstukken uit de pan en leg ze aan de kant.
- Verhit wat extra olijolie in de pan
- Doe de ansjovis, kappertjes en de helft van de peterselie in de pan en roerbak een paar minuten.
- Roer de think tomato en oregano door en kook alles 1 minuut op hoog vuur.
- Zet het vuur lager en leg de biefstukken in de saus
- Laat de biefstukken 10 minuten sudderen in de saus.
- Voeg er de resterende peterselie bij en optioneel de zonnegedroogde tomaat
- Serveer met side naar keuze (salade, aardappelen, brood of pasta)
- Smakelijk!