Biefstuk à la puttanesca

Biefstuk à la puttanesca

🕑20 min werk  🍴 4 personen

  • 4 dunne lendenbiefstukken à 150 g per stuk
  • 1 pot tink tomato naar keuze (ik verkies de je t'ijm)
  • 4 ansjovisfilets op olie, uitgelekt
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel oregano (gedroogd)
  • olijfolie, p&z
  • handje fijngehakte verse peterselie
  • optioneel: zonnegedroogde tomaat
  1. Bak de biefstukken in olijfolie, ongeveer 2 minuten per kant.
  2. Haal de biefstukken uit de pan en leg ze aan de kant.
  3. Verhit wat extra olijolie in de pan 
  4. Doe de ansjovis, kappertjes en de helft van de peterselie in de pan en roerbak een paar minuten.
  5. Roer de think tomato en oregano door en kook alles 1 minuut op hoog vuur.
  6. Zet het vuur lager en leg de biefstukken in de saus
  7. Laat de biefstukken 10 minuten sudderen in de saus.
  8. Voeg er de resterende peterselie bij en optioneel de zonnegedroogde tomaat
  9. Serveer met side naar keuze (salade, aardappelen, brood of pasta)
  10. Smakelijk!

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.