PASS THE POT MET STELLA VS FOOD
Ingrediënten
- think tomato spicy
- 400g lamsgehakt
- Feta
- 1 gele courgette
- 2 wortels
- 1/2 witte ui
- 3 teentjes look
- 2 eetlepels komijn
- 2 eetlepels korianderpoeder
- 2 eetlepels paprika poeder
- Kikkererwten
- Citroen
- Platte peterselie
- Olijfolie
- Peper & zout
Recept
- Snijd de ajuin en look fijn
- Voeg de helft van de ajuin en de look toe aan het gehakt, houd de rest bij voor de saus
- Hak wat peterselie fijn, voeg deze ook toe aan het lamsgehakt
- Kruid het gehakt met 1el korianderpoeder, komijn en paprika poeder, peper, zout en wat olijfolie
- Meng het gehakt en rol de balletjes
- Verhit de pan op het vuur, voeg wat olijfolie toe en bak de balletjes aan tot ze -gebruind zijn aan beide kanten, plaats ze dan aan de kant en zet da pan op een lager vuur
- Voeg de ajuin en look toe aan de pan en laat wat stoven
- Voeg de worteltjes en courgette toe en laat ook stoven, voeg de think tomato en balletjes terug toe aan de pan
- Laat met het deksel garen voor 15 min of tot de worteltjes zacht zijn
- Voeg de kikkererwten toe
- Werk af met feta, peterselie en wat citroen zeste
Smakelijk!