Tagliata by Carcasse Dierendonck

Tagliata by Carcasse Dierendonck

PASS THE POT MET TIMON VAN CARCASSE

 

Ingrediënten:

 

  • Think tomato
  • Oedslach 8 weken gerijpt van Dierendonck
  • Peper en zout
  • Ossenvet eventueel
  • Takjes tijm en rozemarijn
  • Boter
  • 3 eieren
  • Look
  • Paprikapoeder
  • Ansjovis
  • Maisolie
  • Veldsla
  • Olijfolie
  • Cashewnoten
  • Parmezaan

 

Recept:

  • Kruid de oedslach aan beide kanten met peper en zout
  • Bak de oedslach in het ossenvet samen met wat boter, tijm en rozemarijn tot bleu chaud
  • Maak de spicy garlic mayonaise door 3 eieren, paprikapoeder, ansjovis en de knoflook te mixen en voeg geleidelijk aan de maisolie toe tot het een mayonaise wordt
  • Dresseer de veldsla met olijfolie, peper en zout.
  • Doe op een bordje een laagje think tomato, daarna het vlees met daarop de mayonnaise, veldsla en cashewnoten

 

Smakelijk!

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.