Think mosseltjes met ansjovis en kappertjes

Think mosseltjes met ansjovis en kappertjes

🕑25 min werk  🍴 2 personen

  • 1 kg verse mosseltjes 
  • 2 el kappertjes
  • 10 ansjovisjes uit blik
  • 1 middelmatige rode ui
  • 1 pot think tomato: kan perfect met volgende varianten: original, spicy, basilicum, tijm 
  • olijfolie, peper, zout
  • tagliatelle voor 2 personen 
  1. schil de rode ui en snij in halve maantjes
  2. stoof de rode ui in olijfolie, kruid met peper en zout
  3. spoel de mosseltjes en laat weken in gezouten water
  4. snij de kappertjes en de ansjovis fijn
  5. voeg de kappertjes en ansjovis toe aan de rode ui
  6. voeg de mosseltjes eraan toe en roer goed om
  7. voeg de pot think tomato eraan toe en roer
  8. sluit het deksel en laat 10 minuten sudderen tot de mosseltjes open zijn
  9. kook de pasta en voeg deze toe aan de mosseltjes (met wat pastawater)
  10. smakelijk!
Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.