Venkelworst met orzo

Venkelworst met orzo

🕑30 minuten  🍴 4 personen

  • olijfolie
  • 200 g orzo
  • 2 potten think tomato naar keuze 
  • 300 g groentebouillon
  • 4 venkelworsten
  • boter
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  1. Doe een scheut olijfolie in een kookpot.
  2. Voeg de orzo toe en laat 5 minuten garen op een zacht vuur.
  3. Voeg de think tomato toe en laat 5 minuten sudderen.
  4. Voeg er beetje bij beetje de groentebouillon aan toe, wacht
    telkens tot het vocht opgenomen is door de orzo.
  5. Bak ondertussen de worsten in een pan in wat boter.
  6. Serveer de orzo op een bord met de worst.
  7. Werk af met wat Parmezaanse kaas.
  8. Smakelijk!

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par hCaptcha, et la Politique de confidentialité et les Conditions de service de hCaptcha s’appliquent.