vogelnestje maar dan écht

vogelnestje maar dan écht

Voor 4 personen:

  • 2 sneetjes (oud) brood, gemalen of 1 koffiekop paneermeel
  • 1 ei
  • 800 g gemengd gehakt
  • Peper en zout, naar smaak
  • 800 g tomatensaus
  • Aardappelen of pasta, om erbij te serveren

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng het brood (of paneermeel) met een ei en het gehakt, kruid met peper en zout.
  3. Maak 4 even grote gehaktballen. Druk het middelpunt van elke bal plat, zodat je een nestje krijgt.
  4. Leg de 4 nestjes in een ovenschaal en zet gedurende 15 minuten in de oven.
  5. Haal de schaal uit de oven en breek in elk nestje een ei. Voeg nu ook de tomatensaus toe aan de ovenschaal.
  6. Zet het geheel gedurende 15 minuten in de oven of tot het eigeel gaar en hard is.
  7. Serveer met pasta of aardappelen.

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par hCaptcha, et la Politique de confidentialité et les Conditions de service de hCaptcha s’appliquent.