gegrilde gamba's

gegrilde gamba's

🕑 20 minuten  🍴 2 personen

  • 6 à 8 verse gamba's
  • 2 teentjes Look
  • handvol verse koriander
  • kleine spaanse peper (voor de liefhebbers)
  • 1/2 think tomato
  • peper en zout
  • scheutje witte wijn
  • olijfolie
  1. Verhit de gril pan, meng ondertussen de gamba's in olijfolie, geperste look en veel vers gemalen peper + eventueel de spaanse peper -if you like it hot-.
  2. Wanneer de gril pan bloedheet is, laat je de gamba's kort grillen tot ze bijna gaar zijn.
  3. Voeg een halve pot think tomato toe en laat nog even sudderen.
  4. Werk af met vers gesneden koriander, vers gemalen peper en wat sap van een limoen.
  5. Serveer met vers stokbrood of tagliatelle.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.