🕑20 minuten 🍴 2 personen
- 1 pot think tomato
- 1 courgette
- 250 g ricotta
- 70 g parmezaan
- 1 bol mozzarella
- 1 ei
- 6 verse lasagnevellen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Snij de courgette in brede repen met behulp van een dunschiller en leg opzij.
-
Meng de ricotta met de (geraspte) parmezaan en het ei.
-
Kruid met peper en zout.
-
Snij nu de lasagne vellen even breed als de courgettereepjes.
-
En leg op elkaar (zie filmpje) in een ovenschaal.
-
Leg wat ricotta-mengsel op de reepjes en rol op.
-
Besprenkel de rolletjes met olijfolie en kruid met peper en zout
-
Voeg de think tomato eraan toe en leg op elk rolletje een mozzarella sneetje.
-
Zet gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven (20 minuten met aluminiumfolie, 10 minuten zonder).
-
Smakelijk!