🕑 35 minuten 🍴 4 personen
- 2 potten think tomato
- 400g spaghetti
- Ansjovis (naar smaak)
- 4el kappertjes
- 4el zwarte olijven
- 5el gehakte bladpeterselie
- 1 rode chillipeper
- 2 teentjes knoflook
- 1el oregano
- p&z + olijfolie
- Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en snipper in ringen. Hak de ansjovis grof. Versnipper de knoflook.
- Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote pan. Voeg de knoflook toe, laat verkleuren en doe de ansjovisfilets, oregano en chilipeper erbij. Voeg van de kappertjes, de olijven en de peterselie telkens de helft toe als de ansjovis gesmolten is.
- Voeg de tink tomato toe en laat een 15tal minuten sudderen.
- Kook de spaghetti beetgaar, giet af en meng met de saus.
- Roer de resterende olijven, kappertjes en peterselie erdoor en werk eventueel af met een extra ansjovis
2 reacties
Hoi! Welke soort ansjovis neem je voor het gerecht? Op olie, gezouten of …? Groetjes