Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 rode paprika's
- 400 g gehakt (naar keuze, rund, varken of gemengd)
- 200 g feta
- 1 pak lasagnebladeren
- 1 pot think tomato met crushed bell pepper
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 180°C. Snijd de bovenkant van de paprika’s af (bewaar de "hoedjes") en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de binnenkant met olijfolie.
- Kruid het gehakt naar smaak.
- Vul de paprika's in lagen: gehakt, verkruimelde feta, stukjes lasagneblad, en saus. Herhaal tot de paprika vol is en sluit af met saus.
- Zet de "hoedjes" terug, plaats de paprika's in een ovenschaal, giet de resterende saus erbij, en bedek met aluminiumfolie.
- Bak 25 minuten in de oven. Controleer of de paprika’s zacht zijn en serveer warm.