Tomates farcies by Alix - Table & Jardin d'Amis

Tomates farcies by Alix - Table & Jardin d'Amis

Ingrediënten:
•⁠  ⁠1 pot think tomato
•⁠  ⁠400 g witte vis
•⁠  ⁠1 rode ajuin
•⁠  ⁠1 teentje look
•⁠  ⁠Handjevol koriander, peterselie en     dille
•⁠  ⁠1 tl geraspte gember
•⁠  ⁠Peper en zout
•⁠  ⁠Olijfolie
•⁠  ⁠Paneermeel (optioneel)
•⁠  ⁠½ ingelegde citroen, fijngesneden
•⁠  ⁠2-3 grote trostomaten

Bereiding:
1.⁠ ⁠Verwarm de oven op 200°C.
2.⁠ ⁠Snipper de ajuin en look, bak in olijfolie.
3.⁠ ⁠Snijd de vis in kleine stukjes.
4.⁠ ⁠Meng de vis met de gebakken ajuin, look, koriander, dille, peterselie, ingelegde citroen, gember, peper en zout.
5.⁠ ⁠Voeg een scheutje olijfolie en eventueel paneermeel toe, meng goed.
6.⁠ ⁠Snijd de hoedjes van de tomaten, hol ze uit met een lepel.
7.⁠ ⁠Vul de tomaten met het vismengsel, zet de hoedjes erop.
8.⁠ ⁠Bak 20 min in de oven op 200°C.
9.⁠ ⁠Werk af met citroenolijfolie en serveer met pasta, rijst of puree.
Smakelijk!

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par hCaptcha, et la Politique de confidentialité et les Conditions de service de hCaptcha s’appliquent.