bruscetta: altijd een goed idee!

bruscetta: altijd een goed idee!

🕑20 minuten  🍴 6 personen (apero) 1 ciabatta 250 gr mozzarella of burrata 1/2 pot think tomato basilicum olijfolie p&z verwarm de oven op...

Read more

cannelloni met broccoli

cannelloni met broccoli

🕑30 minuten🍴 3 personen 16 gedroogde cannelloni's (de laatste tijd koop ik verse lasagnevellen omdat ik het niet altijd gemakkelijk vind om...

Read more

tajine met falafel

tajine met falafel

🕑25 minuten  🍴 2 personen 1 aubergine ½ butternut + 4 wortelen handvol rozijnen 1 blik kikkererwten handvol verse koriander optioneel: tajine kruiden 1...

Read more

gazpacho

gazpacho

🕑25 min werk  🍴 4 personen 1/2 komkommer 1 rode paprika 1 teentje knoflook 1/2 venkel 1 rode ui 5 aardbeien 1 chilipeper (voor...

Read more

chili sin carne

chili sin carne

🕑30 minuten  🍴 2 personen 2 zoete aardappelen 1 rode paprika 1 blik rode bonen  voor de afwerking: zure room, koriander, nachos, gruyère kaas...

Read more

shakshuka

shakshuka

🕑20 minuten  🍴 2 personen 3 à 4 eieren 1 blik (gekookte) kikkererwten afwerking: optioneel 1/2 blok feta en/of peterselie 1 pot think tomato (of...

Read more