recepten

Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas

Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas

🕑20 minuten  🍴 2 personen 1 rol bladerdeeg 1 pot think tomato je t’ijm handvol zongedroogde tomaten 250 gram verse geitenkaas verse tijm (een koffielepel) eigeel verwarm de oven op 190°C...

Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas

🕑20 minuten  🍴 2 personen 1 rol bladerdeeg 1 pot think tomato je t’ijm handvol zongedroogde tomaten 250 gram verse geitenkaas verse tijm (een koffielepel) eigeel verwarm de oven op 190°C...

Gnocchi met think tomato

Gnocchi met think tomato

Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-). 🕑30 minuten  🍴 4 personen • 250 g champignons• 1 fijngesnipperde sjalot• 1 fijngesnipperd teentje knoflook• 1 el olijfolie• 500 g gnocchi• 400...

Gnocchi met think tomato

Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-). 🕑30 minuten  🍴 4 personen • 250 g champignons• 1 fijngesnipperde sjalot• 1 fijngesnipperd teentje knoflook• 1 el olijfolie• 500 g gnocchi• 400...

Italiaanse aubergineschijfjes

Italiaanse aubergineschijfjes

🕑30 minuten  🍴 4 personen Dit is een heerlijk recept die ik ontving van Dilea, mét think tomato! • 2 aubergines• 20 cl olijfolie• 150 g Gran Formaggio van Dilea• 1 pot think tomato-saus•...

Italiaanse aubergineschijfjes

🕑30 minuten  🍴 4 personen Dit is een heerlijk recept die ik ontving van Dilea, mét think tomato! • 2 aubergines• 20 cl olijfolie• 150 g Gran Formaggio van Dilea• 1 pot think tomato-saus•...

Parmezaanpuree met truffel, wilde champignons

Parmezaanpuree met truffel, wilde champignons

🕑60 minuten  🍴 4 personen 600 g bloemige aardappelen 250 g Parmezaanse kaas 2 el melkerijboter peper, zout truffel naar keuze (vers in dunne schijfjes, truffelolie of truffelpasta) 100 g rucola 750 g wilde...

Parmezaanpuree met truffel, wilde champignons

🕑60 minuten  🍴 4 personen 600 g bloemige aardappelen 250 g Parmezaanse kaas 2 el melkerijboter peper, zout truffel naar keuze (vers in dunne schijfjes, truffelolie of truffelpasta) 100 g rucola 750 g wilde...

koude pasta met think tomato

koude pasta met think tomato

🕑30 minuten  🍴 2à3 personen  250 gram pasta 2 avocado’s Handvol pijnboompitjes 250 gr mozzarella 1 bokaal think tomato original optioneel: verse basilicum voor afwerking Kook de pasta. Rooster de pijnboompitjes in een pan...

koude pasta met think tomato

🕑30 minuten  🍴 2à3 personen  250 gram pasta 2 avocado’s Handvol pijnboompitjes 250 gr mozzarella 1 bokaal think tomato original optioneel: verse basilicum voor afwerking Kook de pasta. Rooster de pijnboompitjes in een pan...

Provençaalse quiche

Provençaalse quiche

 🕑40 minuten  🍴 4 personen 1 handvol halfgedroogde tomaten in olijfolie 1 bol mozzarella 1 pot think tomato original 10 blaadjes verse basilicum  4 eieren 1 rol bladerdeeg 1 handvol pijnboompitjes  geraspte parmezaan olijfolie,...

Provençaalse quiche

 🕑40 minuten  🍴 4 personen 1 handvol halfgedroogde tomaten in olijfolie 1 bol mozzarella 1 pot think tomato original 10 blaadjes verse basilicum  4 eieren 1 rol bladerdeeg 1 handvol pijnboompitjes  geraspte parmezaan olijfolie,...