recepten

Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Dit recept kreeg ik van Dilea! Met think tomato ;-). šŸ•‘30Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen ā€¢ 4 verse zalmmotenā€¢ 1 scheutje olijfolieā€¢ 50 g chorizo, in kleine dobbelsteentjesā€¢ 1 fijngesnipperde sjalotā€¢ 1 fijngesnipperd teentje...

Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Dit recept kreeg ik van Dilea! Met think tomato ;-). šŸ•‘30Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen ā€¢ 4 verse zalmmotenā€¢ 1 scheutje olijfolieā€¢ 50 g chorizo, in kleine dobbelsteentjesā€¢ 1 fijngesnipperde sjalotā€¢ 1 fijngesnipperd teentje...

Pasta met zalm en think tomato x ricotta

Pasta met zalm en think tomato x ricotta

šŸ•‘20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen 4 schelletjes gerookte zalm 1/2 ajuin 1 teentje lookĀ  Ā spaghetti 1 think tomato x ricotta SchilĀ de ajuin en look en snijĀ in schijfjes. Laat de ajuin en look even bruinen...

Pasta met zalm en think tomato x ricotta

šŸ•‘20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen 4 schelletjes gerookte zalm 1/2 ajuin 1 teentje lookĀ  Ā spaghetti 1 think tomato x ricotta SchilĀ de ajuin en look en snijĀ in schijfjes. Laat de ajuin en look even bruinen...

Feestelijk zeevruchtenstoofpotje

Feestelijk zeevruchtenstoofpotje

Dit is een receptje vanĀ Louise De Brabandere voor think tomatoĀ  Ā  Ā šŸ•‘30Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen Olijfolie 1 sjalot, versnipperd Ā½ venkel, fijngesneden Peper en zout 4 tenen knoflook, tot moes geplet 4 ansjovisfilets,...

Feestelijk zeevruchtenstoofpotje

Dit is een receptje vanĀ Louise De Brabandere voor think tomatoĀ  Ā  Ā šŸ•‘30Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 4Ā personen Olijfolie 1 sjalot, versnipperd Ā½ venkel, fijngesneden Peper en zout 4 tenen knoflook, tot moes geplet 4 ansjovisfilets,...

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

Ā šŸ•‘20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2personen 1 pot think tomato 200 g witte vis 1 pakje feta 2 knoflooktenen 1 paprika 1 courgette 1 aubergine 1 grote ui verse oregano verse tijm peper en zout...

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

Ā šŸ•‘20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2personen 1 pot think tomato 200 g witte vis 1 pakje feta 2 knoflooktenen 1 paprika 1 courgette 1 aubergine 1 grote ui verse oregano verse tijm peper en zout...

gegrilde gamba's

gegrilde gamba's

šŸ•‘ 20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2Ā personen 6 Ć  8 verse gamba's 2 teentjes Look handvol verse koriander kleine spaanse peper (voor de liefhebbers) 1/2 think tomato peper en zout scheutje witte wijn olijfolie Verhit...

gegrilde gamba's

šŸ•‘ 20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2Ā personen 6 Ć  8 verse gamba's 2 teentjes Look handvol verse koriander kleine spaanse peper (voor de liefhebbers) 1/2 think tomato peper en zout scheutje witte wijn olijfolie Verhit...

spaghetti pulpo

spaghetti pulpo

šŸ•‘ 20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2Ā personen verse pulpo (tentakels) voor 2 personen 2 teentjes Look 1 sjalotte handvol verse koriander kleine spaanse peper 1/2 think tomatop peper en zout scheutje witte wijn olijfolie De...

spaghetti pulpo

šŸ•‘ 20Ā minutenĀ Ā šŸ“Ā 2Ā personen verse pulpo (tentakels) voor 2 personen 2 teentjes Look 1 sjalotte handvol verse koriander kleine spaanse peper 1/2 think tomatop peper en zout scheutje witte wijn olijfolie De...